ODBOJKA, PRVA B LIGA - ZAPAD

Nova gostujuća pobjeda OK Rječine: Rovinj – Rječina 0:3

Odbojkašice Rječine sa dva se boda vraćaju iz Rovinja!

ŽOK Rovinj – Rovigno : OK Rječina 0:3 (12 – 25, 14 – 25, 20 – 25)

ŽOK Rovinj – Rovigno (Zaharija E., Funcich S., Žufić I., Matika N. (C), Puhar M., Cerin K., Pribičević A., Rumboldt F., Rakić I. (L), Bosich N, trener Benussi.)

OK RJEČINA (Rožić I. 2, Orešković P. 4, (C) Curać D. 5, Kovač L. 6, Čabrijan M. 8, Di Giusto S. 9, Bovac L. 10, Orešković R. 11, Vukas L. 15, (L) Šepčić K. 17, trenerica Amela Curać.)

  1. sudac: Ana Stipaničev Matečić, 2. sudac: Goran Brozić, delegat: Dean Poropat

Odbojkašice Rječine sa dva se boda vraćaju iz Rovinja!

U utakmici 7. kola Prve B lige zapad odbojkašice Rječine danas su nadigrale domaću ekipu Rovinja rezultatom 3:0 u setovima.

Samo 17 minuta trajao je prvi set, a i manje je vremena bilo potrebno da bi se zaključilo u kojem će smjeru ići ova utakmica.

Cijelu utakmicu igračice trenerice Amele Curać u potpunosti su dominirale i držale sve konce dvoboja u svojim rukama. Rezultatski je možda zanimljiv bio jedino treći set kada su Grobničanke dopustile domaćim djevojkama da naprave seriju od 7 poena i da s 12-21 dođu na 19-21, nakon čega su odbojkašice Rječine utakmicu glatko privele kraju.

Za Riportal kratki osvrt dala je danas posebno raspoložena Rebekah Orešković:

“Ušle smo u utakmicu pune pozitive i želje za pobjedom. Spremile smo se odigrati što jače možemo i to se pokazalo i našim rezultatom. Igrali smo dobro, ali mislim da uvijek možemo igrati bolje i da uvijek ima mjesta za napredak. Danas smo nakon dva tjedna pauze uživale u igri i ponosno nosimo dva nova boda kući.”, zaključila je Orešković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari