ODBOJKA - PRVA B LIGA ZAPAD

Nova uvjerljiva pobjeda odbojkašica Rječine! S 3:0 pobijedile su djevojke iz Crikvenice

Idi na originalni članak

Odbojkašice Rječine ubilježile su i treću pobjedu u Prvoj B ligi zapad savladavši u svojoj dvorani u Dražicama odbojkašice Crikvenice s 3-0 (25:11,25:9,25:13).

Oglas

Nakon što su prošli vikend u gostima pobijedile Rovinj također s 3-0, Grobničanke su bez izgubljenoga seta savladale vrlo borbene djevojke iz Crikvenice.

Iako rezultatski utakmica ni u jednim trenutku nije bila neizvjesna, gledatelji su mogli uživati u stvarno dobroj odbojci i atraktivnim poenima uglavnom domaćih igračica.

Odličan je to uvod u iduću utakmicu koju će Rječina odigrati u srijedu također u Dražicama. Radi se o zaostaloj prvenstvenoj utakmici protiv odbojkašica Grobničana.

Kratak osvrt na jučerašnju utakmicu dala nam je odlična Tea Vranješ:

“U ovu utakmicu smo ušle s jakom željom za pobjedom što vjerujem da se i vidjelo. Jučerašnjim suparnicama čestitam na borbenosti, a svojim suigračicama na odličnoj igri. Jedna, može se reći rutinska pobjeda u kojoj nam se suparnice niti u jednom trenu nisu uspjele rezultatski približiti. Ovo je bila i prilika za isprobati neke promjene u postavi. Sve u svemu, dobra utakmica je iza nas. Sada nas očekuje lokalni derbi, utakmica s Grobničanom. Ovakvom igrom i s kompletnom postavom bit će sigurno zanimljivo, nadamo se još jednoj pobjedi. Čekamo ih spremne!”, poručila je Vranješ.

Exit mobile version