MARCO PAŠALIĆ

Novi igrač Rijeke: ‘Radio sam na baušteli da naučim kako je teško zaraditi novac’

Iz Borussije je stigao u Rijeku. Pogledajte kako je objasnio svoju odluku

Marco Pašalić novi je igrač Rijeke. Pašalić je potpisao ugovor na četiri godine, a svoj debi imao je u prvoj pripremnoj utakmici protiv HUNS-a, gdje je postigao gol za konačnih 2:1.

U Rijeku je stigao iz druge momčadi Borussije Dortmund, a ujedno je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske. Objasnio je da je Rijeku odabrao nakon razgovora s trenerom Sergejom Jakirovićem.

“Srce mi je reklo da odaberem Rijeku. Imao sam dobre razgovore s klubom i posebno s trenerom i radujem sam što sam došao u Rijeku. Pratio sam dosta HNL, s Friganom i Hodžom sam igrao u reprezentaciji do 21 godine, oni su odlični dečki i to je isto utjecalo na moju odluku. Srcem sam na terenu 100 posto i pomoći ću koliko god mogu”, rekao je Pašalić.

Prije nekoliko godina Pašalić je otkrio da je do poziva Borussije Dortmund radio na baušteli kako bi nešto zaradio, a usput trenirao nogomet pa od njega što bude, bude.

“Imao sam jedan trenutak u životu da mi se više nije dalo igrati, ali mi je jedan trener oživio karijeru. Bauštela? To mi je bilo bitno da se izgradim kao čovjek, da naučim raditi teško za pare. Pomagao sam bratu u firmi. Da ne sjedim kući, išao sam raditi.”, objasnio je Pašalić.

Pogledajte razgovor s Marcom Pašalićem u videu HNK Rijeke:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari