ODBOJKA, 1. B LIGA - ZAPAD

ODBOJKA Razigrane igračice Rječine s visokih 3:0 u Vrsaru pobijedile Funtanu

Igrala se osma minuta susreta, gledatelji su još zauzimali mjesta na tribini predivne dvorane “Saline” u Vrsaru, a na semaforu je već pisalo 1:12 u korist razigranih odbojkašica Rječine

OK FUNTANA VRSAR – OK RJEČINA 3:0 (14:25, 24:26, 14:25)

U nastavku prvog seta, domaće igračice uspjele su malo “pohvatati konce”, ali naše Grobničanke nisu dozvolile da se razlika bitno smanji. Tako je konačni rezultat prvog seta bio 14:25 za Rječinu.

Drugi je set donio malo više uzbuđenja. Mlade Vrsaranke sigurnije su ušle u set i dugo održavale minimalnu prednost da bi u finišu odbojkašice Rječine pod vodstvom kapetanice Doris Curać zaredale nekoliko poena i osvojile ga s 26:24.

Treći set bio je repriza prvog. Domaće igračice su ‘potonule’ a odbojkašice Rječine koncentrirano i samouvjereno susret su privele kraju rezultatom 14:25 za ukupnu pobjedu 3:0 u setovima.

Evo što nam je na kraju susreta rekla glavna tehničarka ekipe Rječine Marija Čabrijan:

Marija Čabrijan na jučerašnjoj utakmici

“U utakmicu smo ušle spremne i sa željom da pobijedimo. Pokazale smo što znamo i možemo, a kada tako igramo ovakav rezultat je neupitan – iako uvijek može bolje. Oscilacije u igri i dalje postoje, pogotovo kod mlađih djevojaka što je normalno, ali vjerujem da ćemo s vremenom samo napredovati. Pohvalila bih sve djevojke, kako one koje su igrale, tako i one koje su nas bodrile sa strane.”

Idući susret odbojkašice Rječine igraju u svojoj dvorani u Dražicama a u goste im dolaze Kostrenjanke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari