ODBOJKA, PRVA B LIGA - ZAPAD

Odbojkašice Rječine nižu pobjedu za pobjedom! Nadigrale su djevojke iz Pazina za priključak na sam vrh tablice

Nova pobjeda odbojkašica Rječine! Vrlo dobra i zanimljiva utakmica, ali niti u jednom trenutku pobjeda domaćih djevojaka nije bila upitna

OK RJEČINA – ŽOK PAZIN 3:1
(25:22, 25:20, 21:25, 25:19)

Rječina u drugom dijelu natjecanja u Prvoj B lige zapad djeluje uigrano, čvrsto i motivirano. Pobjeda u večerašnjoj utakmici mogla je biti i uvjerljivija, ali u trećem setu prerano opuštanje domaćih djevojaka omogućilo je gošćama da osvoje jedan set.

U nastavku ponovno dominacija Rječine i novo slavlje za nova dva boda. Još samo dva boda dijele ih od prvog mjesta na tablici.

Nakon tako uspješnog niza, za komentar večerašnje utakmice nismo mogli naći boljeg sugovornika od trenerice Rječine Amele Curać.

Evo kako je ona vidjela utakmicu:

“Još jedna teška i borbena utakmica je iza nas. Nakon dvije pobjede dočekali smo ekipu ŽOK Pazina na svom terenu i borili se žestoko do zadnjeg poena. Djevojke su odigrale složno kao jedna i rezultat je to pokazao. Borbeno i bez odustajanja, iako nije bilo lako. Čestitke suparničkoj ekipi te mojim djevojkama na dobroj utakmici. Priželjkujemo nastavak pozitivnog niza u sljedećem kolu.”, rekla je za Riportal Amela Curać.

A u nastavku nas očekuje zanimljiv grobnički derbi. Rječina gostuje u Čavlima kod odbojkašica Grobničana.

Grobničan je trenutno vodeća ekipa, ali ostali su bez važne igračice i nanizale tri poraza u zadnje tri utakmice, za razliku od Rječine koja iza sebe ima tri uzastopne pobjede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari