OKTAN SPORT FEST – Bk nova 2015

Danas u 17:30 pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije u prostorima Brodokomercovog prodajnog centra Vežica, nekadašnje istoimene Robne kuće otvara se izložba sportskih automobila vozača iz naše regije. Izložba je tempirana pred sam početak nove sportske sezone, a vozila se idućih dana mogu besplatno razgledati od 8 do 20, a posljednjeg dana u petak od 8 do 18 kada se i službeno zatvara dodjelom zahvalnica sudionicima i partnerima.

Moramo reći da je hrvatski autosport od početka krize u konstantnom padu, kako broja vozača po utrkama, tako i gledatelja, stoga je ova manifestacija koju organizira Autoklub “Ri autosport” za svaku pohvalu. Možemo slobodno reći da hrvatski autosport bez njih i njihove ljubavi prema tom sportu ne bi preživio ove teške dane. Pored automobila Marina Čohara, Maria Jurišića, Igora Krište ili Zorana Grabovića na izložbi će zasjati i karting državnog prvaka Matije Jurišića te viceprvaka Adriena Meseca i Renata Dujmovića. Osim jurilica, biti će izložene i oktanske fotografije vrhunske majstorice sportske fotografije Aleksandre Jurdane, te nekoliko oldtimera.

plakat

Redakcija portala Rijecan.in svim sudionicima želi uspješnu nadolazeću sportsku sezonu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja