PRVENSTVO KREĆE U RUJNU

Okupili se veliki zametski dečki: Rukometaši Zameta započeli s pripremama, evo prve fotke nove ekipe!

Zamećani su počeli s pripremama uoči nove natjecateljske sezone

U Centru Zamet treneru Igoru Marijanoviću i kondicijskom treneru Emilu Baltiću odazvali su se: Tino Viskić, Ivo Palačković, Damir Vučko, Antonio Tomaš, Tomislav Smokrović, Nikola Njegovan, Matija Perkov, Dino Islamović, Karlo Devčić, Danijel Deželjin, Fabijan Ljevar, Franko Grbac, Marko Pikec i Mateo Milih.

S prvog treninga opravdano su izostala četiri mlada hrvatska reprezentativaca – oni su na reprezentativnim okupljanjima te će se pripremama priključiti naknadno.

Igračima su se, osim trenera Marijanovića, obratili i predsjednik kluba Vedran Devčić i direktor Vedran Babić.

Nova sezona počinje 10. rujna gostujućom utakmicom protiv ekipe Dubrave. Nakon toga slijedi još jedno gostovanje kod ekipe Metković Mehanike koja je prošle sezone izborila ulazak u najviši rang natjecanja.

Premijerligaši su i ove godine podijeljeni u dvije skupine, svaka s 8 ekipa, a u skupini sa Zametom se nalaze još: Nexe, Gorica, Dubrava, Varaždin, Rudar, Metković Mehanika i Ribola Kaštela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari