I OVE GODINE U RIJECI SE OBILJEŽAVA MEĐUNARODNI DAN JOGE

Ove nedjelje u Rijeci će se obilježiti Međunarodni dan joge u najljepšem parku na Pećinama

Foto: Hazim Begović

Povodom nadolazećeg Međunarodnog dana joge, i ove godine u Rijeci obilježit će se taj dan prezentacijama vježbi joge i zajedničkim vježbanjem svih prisutnih građana.

Podsjećamo kako je datum 21. lipanj od strane Opće skupštine Ujedinjenih naroda proglašen Međunarodnim danom joge uz potporu od čak 177 zemalja svijeta među kojima je i Republika Hrvatska.

Međunarodni dan joge obilježit će se u nedjelju 21. lipnja 2020. godine pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj, Grada Rijeke u okviru projekta Rijeka – zdravi grad i Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a kroz nacionalni program  Živjeti zdravo, a u organizaciji Udruge `Joga u svakodnevnom životu` Rijeka.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Obilježavanje Međunarodnog dana joge u Rijeci održati će se u parku kod Dvorane kulture ‘Joga u svakodnevnom životu’, Spinčićeva 2, na Pećinama s početkom u 8 i 30 sati.

Obilježavanjem Međunarodnog dana joge grad Rijeka se pridružuje velikom broju gradova u Hrvatskoj i svijetu koji će zajedničkim vježbanjem joge otvorenim za sve, proslaviti ovaj dan.

U Rijeci se po sustavu ‘Joga u svakodnevnom životu’ joga prakticira u proteklih 30 godina. Tisuće građana Rijeke i okolice upoznalo je blagodati vježbi joge. Vrijedno je spomenuti da udruga `Joga u svakodnevnom životu` Rijeka već osmu godinu zaredom sudjeluje u projektu ‘Rijeka-zdravi grad’ besplatnim vježbama za osobe starije od 50 godina i studente.

Također već petu godinu zaredom je svojim projektom Vježbajmo `Jogu u svakodnevnom životu` za zdravi grad  uključena  u programe u zdravstvenoj zaštiti  Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari