SUKOB ARMADE S POLICIJOM

Ovo će odjeknuti Europom: Pogledajte nemile scene iz Ljubljane zbog kojih će HNK Rijeka teško stradati

U Ljubljani je večeras odigrana uzvratna utakmica play offa Konferencijske lige između Olimpije i Rijeke. Nakon remija na Rujevici, i nogometaši i navijači Rijeke krenuli su puni optimizma po skupine KL-a, no doživjeli su blamažu i na terenu i na tribinama

Nakon prvog poluvremena rezultati je bio 4:0 za domaće nakon očajne predstave nogometaša Rijeke. Već na samom početku drugog poluvremena domaći igrači su zabili i peti pogodak, a to je bilo previše za gostujuće navijače koji su počeli bacati baklje na teren ali i na tribinu s domaćim navijačima.

Zbog toga, u 60. minuti utakmica je prekinuta nakon što je krenula velika bakljada Armade. Nakon što se kroz nekoliko minuta situacija nije uspjela primiriti, dapače eskalirala je jer su neki pripadnici Armade čupali stolice i zapalili nekoliko njih te se sukobili s policijom, sudac je poslao igrače u svlačionicu.

Krenula je policija potom u čišćenje tribine s navijačima Rijeke. Potrajalo je to, a nakon gotovo pola sata igrači se vratili na teren na zagrijavanje, a potom i započeli nastavak utakmice.

U ovome trenutku potpuno je jasno da će HNK Rijeka morati platiti veliku novčanu kaznu zbog ovog izgreda navijača.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari