PANIKA ZBOG PROPUSTA U ZAPREŠIĆU: U-21 reprezentacija pobijedila Estoniju ali ipak gubi bodove?

Idi na originalni članak

Nakon što su shvatili grešku, zavladala je panika na klupi Hrvatske. Tajnik Zlatko Nakić je s klupe otišao s papirima, no grčki delegat je Fiolića već slikao mobitelom

Oglas

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u svom je sedmom nastupu u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo 2017. u Poljskoj ostvarila je i šestu pobjedu u skupini 6 svladavši u Zaprešiću Estoniju sa 2-1 (2-0).

No, nakon toga došlo je do obrata. Naime, u 46. minuti utakmice u igru je ušao Ivan Fiolić umjesto Antonia Milića, no igrač Lokomotive nije bio u službenom zapisniku utakmice.

Nakon što su shvatili grešku, zavladala je panika na klupi Hrvatske. Tajnik Zlatko Nakić je s klupe otišao s papirima, no grčki delegat je Fiolića već slikao mobitelom.

“Radi se o tehničkoj greški, u komunikaciji smo s Uefom i čekamo da se to riješi”, rekao je Antonio Pavlović, djelatnik HNS-a za Sportske novosti.

Hoće li Estonija na kraju ipak dobiti ovu utakmicu – ostaje za vidjeti nakon disciplinske komisije u Nyonu, iste one koja je izbacila Dinamo iz juniorske Lige prvaka zbog upravo ovakve greške.
Ivona Hemen

Exit mobile version