„PLAVI“ POKRENULI PSIHOLOŠKI RAT Mance: Drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju

„Što se tiče naših “dobrih vila”, naših navijača, ovim putem bi im se još jednom zahvalili na podršci i dodatnoj snazi koju već godinama daju igračima na putu do pobjeda“, dodao je zamjenik sportskog direktora Rijeke

Ničim izazvan, na redovnoj konferenciji uoči susreta Dinama i Osijeka, sportski direktor Dinama Romeo Jozak krenuo je s poprilično bizarnom i neukusnom tiradom kako su se na „Rujevici preračunali, i kako nemaju potrebe povećavati kapacitet stadiona na Rujevici zbog Lige prvaka jer će tamo završiti – Dinamo.“

I Jozak tu nije stao, psihološki rat uoči velikog derbija Rijeka-Dinamo za desetak dana na Rujevici očito je počeo:

„U vrijeme prijelaznog roka bili su (Rijeka, op.a.) sigurni u naslov, ali sad su malo povukli “ručnu kočnicu”. Uostalom, vidjeli ste da su ih dobre vile nosile u zadnjih nekoliko kola kad su zabijali pogotke u zadnjoj ili predzadnjoj minuti“, bavio se više Riječanima nego svojima na konferenciji za medije Jozak.

I laik-psiholog rekao bi vam da ovakvim „ohrabrujućim“ i motivirajućim izjavama (potcjenjujući druge!) pribjegavaju samo oni koji se do srži, do kostiju boje svoga sportskog suparnika, a da je tome tako ne sumnja ni Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke Srećka Juričića koji je ekspresno odgovorio Jozaku.

„Hvala gospodinu Romeu Jozaku i Dinamu što svako toliko svojim izjavama dodatno motiviraju naše igrače i navijače, te nam daju dodatnu snagu za ostanak na vrhu ljestvice. Ipak, drago nam je kada vidimo koliko nas se u Dinamu pribojavaju, ali razumijem jer Rijeka je ipak najbolje od svega. Što se tiče naših “dobrih vila”, naših navijača, ovim putem bismo im se još jednom zahvalili na bezrezervnoj podršci i dodatnoj snazi koju već godinama daju igračima na putu do pobjeda. Siguran sam da će nas te iste “dobre vile” bodriti i u Vinkovcima“, rekao je Mance danas poslijepodne za Radio Rijeku.

Utakmica 27. kola MaxTV Prve lige Rijeka-Dinamo igra se 8. travnja na Rujevici s početkom u 19 sati, a sve ulaznice za tu utakmicu koja će možda i odlučiti prvenstvo odavno su rasprodane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari