POČELA „OPERACIJA SPLIT“ Poznato vrijeme polaska i povratka „navijačkog broda“ Armade

Fotomontaža: KN Armada

Zainteresirani se prijaviti mogu u prostorijama KN Armada do petka od 10-12h te od 16-21h

Kako smo već objavili OVDJE, Klub navijača Armada je postigao dogovor s Jadrolinijom o organizaciji „navijačkog“ broda (trajekt “Zadar”) koji će prevoziti navijače Rijeke do Splita, na 130. Jadranski derbi (subota 11. ožujka u 17 sati) koji je zasigurno jedna od prijelomnih utakmica za Bijele u njihovom pohodu na naslov prvaka Hrvatske.

Sada je poznato i vrijeme polaska – petak 10. ožujka u 23.59 sati (ukrcaj putnika moguć od 22 sata!) odnosno povratka (11. ožujka 22.30, početak ukrcaja od 21 sat).

Ujedno, iz KN Armada pozivaju navijače da dođu u prostorije u 20 sati kako bi zajednički, u korteu, krenuli prema pristaništu u riječkoj luci!

Kako obavještavaju navijače i zainteresiranu javnost iz Kluba navijača Armada, cijena putovanja za članove je 200 kn dok je za ostale 250 kn. Ulaznica za utakmicu se posebno naplaćuje (za sve putnike je osigurana).

Zainteresirani se prijaviti mogu u prostorijama KN Armada do petka od 10-12h, te od 16-21h, u isto vrijeme mogu se dobiti i sve potrebne informacije u vezi puta.

Nema sumnje da će se mnogi navijači odlučiti na ovaj oblik prijevoza koji uključuje nezamjenjivo višesatno navijačko druženje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari