ĆORLUKA GA POVLAČIO DOLJE

Video | POGLEDAJTE VIDEO Na Rujevici se Marko Livaja popeo na tribinu s navijačima i ušao u raspravu

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu pa zaputila u Rijeku na pripreme za završni turnir Lige nacija

Vatreni su u poslijepodnevnim satima odradili trening na Rujevici, koji je bio otvoren za javnost pa je na tribini bilo mnogo navijača.

Taj je trening, nažalost, obilježio i jedan manji incident.

Nakon povika s tribina usmjerenih prema Marku Livaji , on je prekinuo trening i popeo se na ogradu kako bi raspravio s navijačima. Ubrzo mu je prišao pomoćni trener, legendarni Vedran Ćorluka i povukao ga dolje teje tako spriječen eventualni veći sukob.

Navodno je sve počelo nakon što je Livaja slučajno loptom na tribinama pogodio jednog dječaka,javlja Index.hr..

“Smeće jedno, marš iz reprezentacije, pogledajte stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu”, dio je onog što je upućeno Livaji, među ostalim i zbog svega što se događalo na utakmici Šibenika i Hajduka u Rijeci u finalu SuperSport hrvatskog kupa.

Incident je za Novu TV prokomentirao izbornik Zlatko Dalić.

“Bila je lijepa atmosfera na treningu, puno mladih ljudi, djece… Lopta je pogodila dječaka na tribini slučajno, ali sve je riješeno. Idemo dalje, zaista je bilo lijepo. Puna podrška”, rekao je Dalić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari