Pokrenuta peticija za izbacivanje Kolinde Grabar Kitarović iz članstva HNK Rijeka

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Peticija se pojavila na web stranici Peticija24.com

Oglas

Povezani VIDEO:

Ne stišavaju se reakcije na izjavu predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović koja je u splitskom HNK u nedjelju nakon promocije filma o Ivanu Gudelju uvrijedila sve navijače Rijeke izjavom kako je “u 80-ima Rijeka bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu”.

Na web stranici Peticija24.com pojavila se peticija za “izbacivanje Kolinde Grabar Kitarović iz članstva HNK Rijeka” koju je već potpisalo više stotina građana

“Kao navijači HNK Rijeka tražimo od kluba da zbog izrečenih laži i kleveta na račun kluba, kao mjeru zaštite digniteta i ponosa kluba , kraja kojem pripada i svih onih kojima je klub pri srcu Kolinda Grabar Kitarović bude izbrisana iz članstva HNK Rijeka”, navode pokretači peticije.

Podsjetimo, Klinda Grabar Kitarović u Splitu je izjavila sljedeće:

“Nogomet osamdesetih godina i prije toga nije bio samo nogomet, bio je izraz nacionalne pripadnosti. Pa sam tako ja, nadam se da mi neće zamjeriti neki, navijala i za Hajduk i za Dinamo. Voljela bih kad bi to zajedništvo juga i sjevera ponovno proradilo”, izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović u Splitu a onda dodala i ovo:

(VIDEO) IMAMO VIDEO! Pogledajte što je predsjednica točno rekla o NK Rijeci kao “rezervnom klubu”

Kolinda: “Rijeka je bila nekakav rezervni klub za srpske klubove”: Obersnel: “Koliki je taj rezervar gluposti?”

“Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera”, rekla je mrtva-hladna Kolinda Grabar-Kitarović.

Exit mobile version