POMAMA ZA ULAZNICAMA! Na Rujevici od 5 ujutro red navijača čeka ulaznice za utakmicu Hrvatska-Slovačka

Na fotografiji je situacija u 7.44 sati

Riječani su “navalili” na ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo između Hrvatske i Slovačke!

Na fotografiji je situacija ispred blagajni na Rujevici u 7.44 sati

A blagajne se otvaraju tek u 12 sati!

Podsjetimo, Vatreni će se u posljednjem susretu kvalifikacija za EP suočiti sa Slovačkom 16. studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica), s početkom u 20:45 sati.

Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona HNK Rijeka za utakmicu protiv Slovačke počela je 29. listopada. Blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 10. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će od 11. studenog biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona HNK Rijeka.

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad: 200 kn
Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

Cijene ulaznica (od 11. studenog):
Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125 kn

Foto: Čitatelj (M. C.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari