HNK RIJEKA ZAPOČELA PRIPREME

POTEKLA JE RIJEKA! Sopić od prve minute priprema traži maksimalan fokus

Idi na originalni članak

Nekoliko minuta prije 19 sati Željko Sopić okupio je nogometaše Rijeke na pomoćnom travnjaku u sklopu kampa Bijelih i kratkim razgovorom s igračima označio početak natjecateljske sezone 2024./2025

Oglas

Kako je nekoliko sati ranije i najavio na druženju s medijima, od prve minute rada u novoj sezoni krenulo se maksimalno ozbiljno kako bi momčad bila spremna za izazove koji je očekuju i ispunila želju trenera da od 25. srpnja do početka rujna odigra 11 utakmica.

Od najavljenih igrača izostao je Danilo Veiga zbog otkazanog leta na putu za Hrvatsku i on će se suigračima priključiti u petak, dok su svi ostali prionuli poslu prema uputama trenera Sopića i njegovog stožera.

One dosadne pripreme s kilometrima suhoparnog trčanja stvar su prošlosti, igrači su i tijekom stanke radili po posebnom programu, a sada su krenuli nabijati kondiciju kroz posebno pripremljene poligone u kojima je sastavni dio bila lopta. I tu je trener Bijelih tražio maksimalan fokus u svakom dodavanju i aktivno sudjelovao u svakoj vježbi.

Igrači koji su prošle sezone činili okosnicu momčadi poput Zlomislića, Fruka, Jankovića, Selahija ili Smolčića davali su ritam vježbama i bili podrška čitavom nizu mladih igrača koji su počeli pripreme. Neki su već iskusili rad na ovakvoj razini, drugi su prvi put ovdje, a da bi tu što duže ostali u idućih pet tjedana, koliko traje ovaj pripremni period, morat će proliti puno znoja. A već prvi dan priprema bilo ga je u velikim količinama…

Kako je bilo na prvom treningu pogledajte na videu u nastavku:

Exit mobile version