Potres u redovima Vatrenih: Kalinić odbio ući kao zamjena protiv Nigerije, Dalić ga šalje kući?!

Čini se da će za člana Milana SP završiti prije nego je i počeo, a Vatreni će ostati uskraćeni za usluge jednog napadača

Unatoč velikoj pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije nad Nigerijom u prvom kolu SP-a protiv Nigerije, u redovima vatrenih situacija je daleko od bajne.

Naime, kako doznajemo iz izvora bliskog reprezentaciji, izbornik Zlatko Dalić odlučio je poslati Nikolu Kalinića kući nakon sukoba s njime tijekom utakmice protiv Nigerije.

Dalić je naime, za vrijeme utakmice protiv Nigerije htio uvesti Kalinića umjesto Mandžukića, ali je ovaj odbio ući kao zamjena, kazavši kako ga bole leđa.

No, izbornik Dalić navodno je procijenio kako Kalinić ne govori istinu i odlučio mu je uskratiti boravak s nacionalnom vrstom na ostatku turira.

Čini se da će tako za napadača Milana SP završiti prije nego je i počeo, a Vatreni će ostati uskraćeni za usluge jednog od svojih napadača.

Izbornik Dalić novinarima nije htio prokomentirati ove špekulacije, a više informacija trebalo bi se znati nakon press konferencije, koja počinje u 17:15 i nakon koje će Dalić dati izjavu za medije.

Vijesti.hr
Foto: PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari