POVRATNIK U MOMČAD Tomečak: S novim utakmicama ćemo rasti i kao momčad i individualno

Nakon odrađenog Jadranskog derbija kojim je produžen niz neporaženosti protiv Hajduka (12 utakmica) odnosno u MAXtv Prvoj ligi (šest utakmica), nogometaši Rijeke okrenuli su se pripremi za gostovanje u Parku mladeži kod Splita (subota, 19 sati).

Doprinos produženju niza neporaženosti dao je Ivan Tomečak, povratnik u momčad nakon ozlijede aduktora, koji je upotpunio upražnjeno mjesto na lijevome boku gdje je inače ordinirao Marin Leovac.

– Drago mi je što sam ponovo zaigrao i što je ta ozljeda većim dijelom sanirana. Utakmica je bila čvrsta, što se kaže prava prvenstvena i šteta što su je neki detalji odveli u smjeru u kojem nismo željeli. Na kraju smo osvojili bod iako sigurno žalimo za sva tri. Budući da smo 50 minuta igrali s igračem manje na kraju je nedostajalo malo svježine za završni pritisak – kaže Ivan Tomečak koji se dobro snašao i u ulozi na lijevome boku.
– Budući da sam već i ranije igrao na lijevom boku nije ovo bila neka velika novost. Možda je malo izostao učinak prema naprijed zbog činjenica da mi to nije prirodna pozicija, ali mislim da nije bilo ni loše i da ćemo s utakmicama rasti što kao momčad, što individualno. Vjerujem da ćemo se do Splita dodatno konsolidirati, odigrati pravu utakmicu i vratiti se na pobjednički kolosijek – dodao je Tomečak. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari