'BOMBA'

Poznata je sudbina Luke Modrića u reprezentaciji Hrvatske

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kapetan je odigrao do sada 162 utakmice za Vatrene u kojima je upisao 23 pogotka, a prije nekoliko dana je napunio 17 godina od debija u nacionalnom dresu

Kapetan Vatrenih Luka Modrić u narednom periodu ostaje u kadru Dalićeve reprezentacije i prema pisanju Sportskih novosti, neće igrati samo na Final Fouru Lige nacija već i u kvalifikacijskim utakmicama protiv Turske i Walesa.

Prema tvrdnjama istog medija, izbornik je Modriću ponudio da odigra utakmicu protiv Walesa na Poljudu, a potom ode natrag u klub no kapetan je inzistirao da nastupi u oba susreta.

Iako je izgledno da ljudima koji vode Real Madrid to neće biti drago čudi, Dalić zasigurno nema ništa protiv. Naime, Modrić iako duboko u 30-ima i dalje je ključni kotačić hrvatskog stroja koji je na dva uzastopna SP-a došao do medalje.

Možda čak i do EURA 2024?

Važna je to vijest za Vatrene u pripremama za Euro u Njemačkoj 2024. godine nakon što se oprostio Dejan Lovren. Stabilnost, igračka kvaliteta i liderske sposobnosti Luke Modrića bit će ključne kako bi se nova Hrvatska u kvalifikacijama stavila u željeni kurs.

Nije još sigurno hoće li Modrić biti dio reprezentacije tijekom cijelog kvalifikacijskog ciklusa i samog Europskog prvenstva no rasplet ide u tom smjeru.

Informacije iz Reala govore kako bi Luka trebao dobiti novi ugovor u Kraljevskom klubu, ali i nastaviti igrati za reprezentaciju dok do želi i dok može pomoći.

Kapetan je odigrao do sada 162 utakmice za Vatrene u kojima je upisao 23 pogotka, a prije nekoliko dana je napunio 17 godina od debija u nacionalnom dresu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari