POZNATO LICE U RIJECI: Anas Sharbini: „Kod kuće je najljepše!“

Idi na originalni članak

Anas je kao i uvijek škrt na riječima, no stekli smo dojam kao da je jedva dočekao vratiti se u Rijeku i da mu nikako ne bi bilo mrsko ponovno ovdje i zaigrati

Oglas

Samo, postavlja se pitanje – gdje. Svi se sjećamo u kakvoj je atmosferi mlađi brat Sharbini zimus napustio Rujevicu, i kako su teške riječi pale između trenera Keka i bivšeg kapetana Rijeke koji je u međuvremenu izgubio i čvrstu sponu s navijačima, ionako oslabljenju nakon Sharbinijeve splitske epizode.

Sharbini je do ljeta na posudbi u turskom Osmanlisporu, no ni tamo se nije naigrao nogometa. Ipak, moramo primijetiti da Anas fizički izgleda jako dobro, tvrdi da dobro trenira i živi sportski, a po onome što smo vidjeli uživo, čini se da je tome doista tako.

Ipak, u trenucima kada se sumira ovogodišnja sezona koju će neki protumačiti solidnom (ponovno osvojeno drugo mjesto, izborena Europa) a drugi katastrofalnom (propuštena možda najbolja prilika da se Dinamu otme titula, ispadanje iz EL u ranoj fazi natjecanja) i kada se tek slaže igračka križaljka za novu te je izgledan odlazak više donedavnih prvotimaca iz Rijeke, mnogi bi pozdravili priliku da Rijeka i Anas Sharbini ponovno pronađu zajednički jezik.

No za odgovor na to pitanje i konačnu potvrdu sljedeće Anasove destinacije ipak ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

Exit mobile version