HNK RIJEKA

PRAVO POJAČANJE NA RUJEVICI! Jorge Obregon novi je igrač HNK Rijeka

Obregon je u Rijeku stigao iz redova Varaždina gdje je u 48 utakmica postigao 11 golova ostavivši odličan dojam u sezonu i pol koju je proveo u redovima varaždinske ekipe.

– Veselim se dolasku u Rijeku, to je za mene velika prilika. Želim donijeti puno pozitivnih stvari ekipi i želimo da se svi zajedno, od igrača do zaposlenika kluba, veselimo iduće sezone. Nadam se da ću se brzo upoznati sa suigračima, prilagoditi idejama na terenu fizički i psihički, te donijeti kvalitetu ekipi, rekao je Jorge Obregon po dolasku na Rujevicu za klupske službeni web.

Kolumbijski napadač ima već dosta iskustva u HNL-u tako da proces prilagodbe neće biti previše zahtjevan. Obregon je prošle sezone postigao tri pogotka upravo protiv Rijeke.

– Očekujem pozitivan mentalitet i hrabar pristup od ekipe, da se pokažemo u najboljem svijetlu u prvenstvu i Kupu, kao i Konferencijskoj ligi. Naravno, za dobre rezultate trebat će naporno raditi, ali vjerujem u pozitivan ishod, ustvrdio je Obregon.

– Rijeka mi se čini kao lijep grad, primorski grad koji ima lijepo more, tople ljude i to je bitno jer od prvog trenutka kad sam došao osjećam se dobrodošao i svi su me srdačno dočekali. I to je jedan od razloga zašto sam sretan što sam odabrao Rijeku, ustvrdio je Obregon koji će se u ponedjeljak popodne priključiti suigračima u Kranjskoj Gori.

Obregon je pauzu iskoristio za posjet obitelji u Kolumbiji.

– Iskoristio sam pauzu između sezona i proveo vrijeme s obitelji i prijateljima u Kolumbiji. Važno mi je iskoristiti priliku i provesti vrijeme s obitelji jer s obzirom na to da igram u Hrvatskoj nemam prilike biti s njima koliko bi želio. To je vrijeme koje pozitivno utječe na mene i daje mi snagu da nastavim dalje, zaključio je Jorge Obregon za klupske stranice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari