PREDSJEDNIK „RIJEKE“ UOČI DERBIJA Mišković:“ Važna, ali ne i presudna utakmica; „novu Kantridu“ želimo graditi ali moramo znati što smijemo graditi!“

Idi na originalni članak

Predsjednik Rijeke Damir Mišković danas neće biti na Maksimiru, kraj je kalendarske godine i u Abuji podvlači crtu poslovne rezultate, no događaje oko derbija pozorno prati

Oglas

„Utakmicu ću gledati putem interneta, imam MaxTV, a imam veliko povjerenje u sve moje ljude. Kek je samo na vrhu piramide stručnog stožera. I Mance i Juričić su ljudi kojima vjerujem, ali kada već inzistirate na Keku, kako da ne vjerujem treneru, koji je u 45 utakmica izgubio samo tri, a u 30 utakmica u HNL-u – niti jednu.“, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković za Sportske novosti.

Na upit o ishodu koji bi ga zadovoljio, Mišković je odgovorio: „Subotnja utakmica, bez obzira na ishod, neće odlučivati o naslovu prvaka. U Zagreb dolazimo skromno i ponizno, ali kao i na svaku utakmicu u Hrvatskoj dolazimo po pobjedu i tri boda. U ovakvim utakmicama favorita nema, ali, stvorili smo momčad koja u svakoj utakmici traži pobjedu. Nekad uspijemo, nekad ne…, javio je Mišković s velike udaljenosti koja u današnje vrijeme razvijenih komunikacijskih tehnologija nasreću nije i prepreka da netko prati događaje u realnom vremenu.

Na pitanje koje godinama najviše intrigira naviječe riječkog prvoligaša, a riječ je o izgradnji novog stadiona na Kantridi koji (ne)ovisi i o rezultatkim dometima (plasman u Ligu prvaka donio bi Bijelima jako lijep prihod, čak 15 milijuna eura!), Mišković je naglasio:

„Kantrida nema baš nikakve veze s prvim ili drugim mjestom, Kantrida će se graditi kada dobijemo sve potrebne dozvole i kada nađemo investitore. Moja kompanija je svojedobno imala novac za gradnju stadiona, danas taj novac nemamo, ali, kada bude gotova dokumentacija, mi ćemo naći investitora, i to, ponavljam, nema veze s naslovom prvaka. Želimo graditi, ali moramo znati što smijemo graditi…“, zaključio je Damir Mišković za Sportske novosti.

Exit mobile version