PREDSJEDNIK „RIJEKE“ UOČI DERBIJA Mišković:“ Važna, ali ne i presudna utakmica; „novu Kantridu“ želimo graditi ali moramo znati što smijemo graditi!“

Predsjednik Rijeke Damir Mišković danas neće biti na Maksimiru, kraj je kalendarske godine i u Abuji podvlači crtu poslovne rezultate, no događaje oko derbija pozorno prati

„Utakmicu ću gledati putem interneta, imam MaxTV, a imam veliko povjerenje u sve moje ljude. Kek je samo na vrhu piramide stručnog stožera. I Mance i Juričić su ljudi kojima vjerujem, ali kada već inzistirate na Keku, kako da ne vjerujem treneru, koji je u 45 utakmica izgubio samo tri, a u 30 utakmica u HNL-u – niti jednu.“, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković za Sportske novosti.

Na upit o ishodu koji bi ga zadovoljio, Mišković je odgovorio: „Subotnja utakmica, bez obzira na ishod, neće odlučivati o naslovu prvaka. U Zagreb dolazimo skromno i ponizno, ali kao i na svaku utakmicu u Hrvatskoj dolazimo po pobjedu i tri boda. U ovakvim utakmicama favorita nema, ali, stvorili smo momčad koja u svakoj utakmici traži pobjedu. Nekad uspijemo, nekad ne…, javio je Mišković s velike udaljenosti koja u današnje vrijeme razvijenih komunikacijskih tehnologija nasreću nije i prepreka da netko prati događaje u realnom vremenu.

Na pitanje koje godinama najviše intrigira naviječe riječkog prvoligaša, a riječ je o izgradnji novog stadiona na Kantridi koji (ne)ovisi i o rezultatkim dometima (plasman u Ligu prvaka donio bi Bijelima jako lijep prihod, čak 15 milijuna eura!), Mišković je naglasio:

„Kantrida nema baš nikakve veze s prvim ili drugim mjestom, Kantrida će se graditi kada dobijemo sve potrebne dozvole i kada nađemo investitore. Moja kompanija je svojedobno imala novac za gradnju stadiona, danas taj novac nemamo, ali, kada bude gotova dokumentacija, mi ćemo naći investitora, i to, ponavljam, nema veze s naslovom prvaka. Želimo graditi, ali moramo znati što smijemo graditi…“, zaključio je Damir Mišković za Sportske novosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari