PREDSTAVLJAMO: Vedran Vrcelj, dobitnik priznanja Grada Kastva za najuspješnijeg sportskog djelatnika

U Kastvu su dodijeljene nagrade i priznanja za najbolje sportaše, sportske kolektive i djelatnike u sportu za 2015. godinu

Najboljom sportašicom proglašena je tenisačica Kornelija Hunčak, najbolji sportaš je košarkaš Dorian Benković a klub – Odbojkaški klub Kastav 1998. Priznanje za dugogodišnji predani rad u sportu dobio je Dean Grbac iz ASK Kastavac, a za najuspješnijeg sportskog djelatnika u 2015. godini proglašen je Vedran Vrcelj, tenisač, teniski trener nagrađene sportašice Kornelije Hunčak.

Apsolvent na Kinezioloskom fakultetu u Zagrebu Vedran Vrcelj, rođen 1987. godine u Rijeci, tenisom se bavi od svoje desete godine. Može se pohvaliti i osvajanjem ATP bodova 2005. godine, a u njegovim vitrinama mnogi su trofeji osvojeni na županijskim i državnim natjecanjima. Kao igrač igrao je u prvoj hrvatskoj i trećoj njemačkoj ligi (3 godine).

– Kao trener radim 6 godina. Sa selekcijom Primorsko-goranske županije u svojstvu izbornika osvojili smo 6. mjesto u Italiji. Uz brojnu djecu koju treniram, kao najuspješnije u 2015. godini izdvojio bih Korneliju Hunčak, članicu hrvatske reprezentacije i državnu viceprvakinju odnosno prvakinju do 12 godina koja već ima četiri osvojena turnira (pojedinačno i u parovima), viceprvakinju na međunarodnim turnirima u pojedinačnoj kategoriji i dvije titule u parovima a sa reprezentacijom polufinale Winter Cupa. Među sjajne mlade perspektivne sportaše svakako bih uvrstio i Danielu Hunčak sa četiri osvojena turnira pojedinačno i tri osvojena u parovima, Renatu Hunčak sa jednim finalom pojedinačno i dva osvojena u parovima, Maju Stanić kao županijsku prvakinju do 15 godina, Dorijana Biondića sa 4 osvojena turnira, dva puta finalistom pojedinačno i dva puta finalistom u parovima i Emanuela Ivkića, drugog u Primorsko-goranskoj županiji na završnoj rang listi dječaka do 10 godina te Leona Soldatića perspektivnog tenisača čije vrijeme tek dolazi.

image2 (2)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari