PREDSTAVLJAMO: Vedran Vrcelj, dobitnik priznanja Grada Kastva za najuspješnijeg sportskog djelatnika

Idi na originalni članak

U Kastvu su dodijeljene nagrade i priznanja za najbolje sportaše, sportske kolektive i djelatnike u sportu za 2015. godinu

Oglas

Najboljom sportašicom proglašena je tenisačica Kornelija Hunčak, najbolji sportaš je košarkaš Dorian Benković a klub – Odbojkaški klub Kastav 1998. Priznanje za dugogodišnji predani rad u sportu dobio je Dean Grbac iz ASK Kastavac, a za najuspješnijeg sportskog djelatnika u 2015. godini proglašen je Vedran Vrcelj, tenisač, teniski trener nagrađene sportašice Kornelije Hunčak.

Apsolvent na Kinezioloskom fakultetu u Zagrebu Vedran Vrcelj, rođen 1987. godine u Rijeci, tenisom se bavi od svoje desete godine. Može se pohvaliti i osvajanjem ATP bodova 2005. godine, a u njegovim vitrinama mnogi su trofeji osvojeni na županijskim i državnim natjecanjima. Kao igrač igrao je u prvoj hrvatskoj i trećoj njemačkoj ligi (3 godine).

– Kao trener radim 6 godina. Sa selekcijom Primorsko-goranske županije u svojstvu izbornika osvojili smo 6. mjesto u Italiji. Uz brojnu djecu koju treniram, kao najuspješnije u 2015. godini izdvojio bih Korneliju Hunčak, članicu hrvatske reprezentacije i državnu viceprvakinju odnosno prvakinju do 12 godina koja već ima četiri osvojena turnira (pojedinačno i u parovima), viceprvakinju na međunarodnim turnirima u pojedinačnoj kategoriji i dvije titule u parovima a sa reprezentacijom polufinale Winter Cupa. Među sjajne mlade perspektivne sportaše svakako bih uvrstio i Danielu Hunčak sa četiri osvojena turnira pojedinačno i tri osvojena u parovima, Renatu Hunčak sa jednim finalom pojedinačno i dva osvojena u parovima, Maju Stanić kao županijsku prvakinju do 15 godina, Dorijana Biondića sa 4 osvojena turnira, dva puta finalistom pojedinačno i dva puta finalistom u parovima i Emanuela Ivkića, drugog u Primorsko-goranskoj županiji na završnoj rang listi dječaka do 10 godina te Leona Soldatića perspektivnog tenisača čije vrijeme tek dolazi.

Exit mobile version