3 NA 3

PRIJAVITE SE! U nedjelju na Drenovi “Memorijalni košarkaški turnir Luka Zupčić”

Foto: Filip Brala

Nakon što su prošle godine u spomen na svoga prerano otišloga prijatelja Luku Zupčića mladi Riječani obnovili školsko košarkaško igralište na Drenovi, organizirali donatorsku akciju i košarkaški turnir, ove godine – koroni unatoč! – ponovno organiziraju Memorijalni košarkaški turnir Luka Zupčić!

Na proljeće prošle godine memorijalni košarkaški turnir na Drenovi održan je pred velikim brojem gledatelja, prijatelja, članova obitelji i poznanika Luke Zupčića, a ne sumnjamo da će tako biti i predstojeće nedjelje, 30. kolovoza na školskom košarkaškom igralištu OŠ Fran Franković.

Foto: Filip Brala

 

“Početna misao vodilja nam je bila da organiziramo turnir kako bi se oprostili od Luke radeći ono u čemu je najviše uživao – igrajući košarku. Za riječima opisati našega Luku, vjerujem da nemam dovoljno široki vokabular. On je bio posebna individua, uvijek nasmijan i vedar…”, prisjećaju se Luke njegovi prijatelji i organizatori turnira koji najavljuju jednako uspješan turnir.

Foto: Filip Brala

“Prošlogodišnji turniri (u Rijeci, ali i u Zagrebu) su bili vrlo uspješni te smo uz donacije uspjeli renovirati igralište, napraviti grafit te donirati nekoliko tisuća kuna u dobrotvorne svrhe. Ove godine imamo jednake ciljeve! Organizirati turnir, pokazati slogu i učiniti još dobrih djela.”, kazao je Niko Čače, jedan od organizatora turnira.

Mjesta za sudionike ima još malo, pa bi zainteresirani trebali požuriti s prijavama!

Foto: Filip Brala

Inače, utakmice se igraju u formatu 3 na 3 a kotizacija po timu (3+1 zamjena) iznosi 160 kuna.

“Osvajači prvog, drugog i trećeg mjesta će za svoj doprinos dobiti pehar, medalje i nagrade naših sponzora, a donacije prikupljene prije i tijekom trajanja turnira preusmjeriti će se na samu organizaciju te humanitarne svrhe. Dođite i podržite. Za Luku!”, pozivaju organizatori uz jednu važnu napomenu – turnir će se održati na otvorenom i pazit će se na sve potrebne mjere vezane uz zaštitu of covid-19.

Za detalje o sudjelovanju možete se javiti:

Organizatori:
Niko Čače 0976268005

Luka Čanković 0958435698

A ukoliko netko želi uplatiti za organizaciju turnira i donacije može to učiniti na žiro račun udruge:

IBAN: HR3423400091111030730
Udruga ZPC
Opis: Donacija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari