VATEROPOLO

Video |Primorje otvara sezonu gostovanjem u Kragujevcu

Idi na originalni članak

Vaterpolisti riječkog Primorja novu sezonu Regionalne lige započinju gostovanjem kod Radničkog iz Kragujevca. Kapetan ekipe, Tin Brubnjak, svjestan je težine ovog susreta. “Možda čak i najteža utakmica u cijeloj ligi, jer se radi o odličnoj ekipi s nekoliko zlatnih olimpijaca i vrhunskim trenerom,” izjavio je Brubnjak.

Oglas

Marin Dašić, novi igrač Primorja, dodaje kako Radnički raspolaže ozbiljnim igračima poput Jakšića, Pijetlovića i Rašovića, uz golmana Filipovića i trenera, izbornika srpske reprezentacije. “Oni sigurno ciljaju na visoke pozicije i nisu složili ekipu da ne naprave rezultat,” rekao je Dašić.

Primorje u novu sezonu ulazi s izmijenjenim sastavom nakon što su neki ključni igrači napustili klub. “Imamo nove igrače i sada slažemo kockice kako bi sve izgledalo kako želimo,” komentirao je Brubnjak, dodajući da je ključno ponovno izgraditi uigranost iz prošle sezone.

Marin Dašić, koji je stigao iz Trsta, nije imao problema s prilagodbom na novu sredinu. “U zdravu sredinu se lako uklopiti. Sve funkcionira dobro, predvođeno trenerom i predsjednikom kluba,” izjavio je Dašić. Većinu igrača poznaje, a sparing utakmice s Primorjem iz prošle sezone olakšale su mu razumijevanje načina igre.

Nakon utakmice u Kragujevcu, Primorje očekuje kvalifikacijski turnir za Eurokup u Budimpešti, gdje će igrati protiv domaćeg BVSC-a, talijanskog Recca i španjolske Terrase. “Skupina nije mogla biti teža,” istaknuo je Brubnjak. Prva utakmica između Radničkog i Primorja na rasporedu je u subotu u 20 sati.

Exit mobile version