SVI ČEKAJU ODLUKU

Procurila velika vijest: Luka Modrić ostaje u reprezentaciji i nakon SP u Kataru, evo do kada će igrati za Vatrene

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Modrić je debitirao za reprezentaciju 2006., prije 16 godina

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 37-godišnji Luka Modrić, u subotu će predvoditi Vatrene protiv Maroka u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu i to će mu biti posljednji nastup na Mundijalu u karijeri.

Već dugo vlada neizvjesnost oko toga kada će se Modrić povući iz reprezentacije. On ništa nije potvrdio, ali već se dugo pojavljuju brojne glasine.

Bilo je priča da će se povući odmah nakon ovog SP-a, ali i onih da će igrati za Hrvatsku i na Europskom prvenstvu 2024. te se nakon tog natjecanja povući.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

A u petak smo dobili definitivan odgovor – Luka Modrić će se povući iz reprezentacije u ljeto sljedeće godine, nakon Final Foura Lige nacija.

Sportske novosti su objavile da je to Modrić otkrio njihovu novinaru još prije odlaska u Katar i da se do danas ništa nije promijenilo u njegovim planovima.

“Final Four smo u velikom stilu izborili i imat ćemo priliku da pokušamo osvojiti prestižni trofej!”, rekao je Modrić.

Luka je jako motiviran da Svjetsko prvenstvo završi u velikom stilu, s brončanom medaljom oko vrata, pa da sljedećeg ljeta u Nizozemskoj krene po još jedan trofej.

“I tada, nakon 17 godina od debija, podvlačit će se crta. Ne samo oko reprezentacije, nego oko svega. Reala, aktivne karijere, ideji finiša”, objavile su Sportske novosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari