PULA CIJELA PLAVO-BIJELA! U KN Armada 9. i 10. svibnja podignite vauchere za kupnju ulaznica za finale Kupa Hrvatske

Foto: Facebook KN Armada

Samo članovi s vaučerom će osigurati ulazak na finale!

Iz Kluba navijača Armada obavještavaju članstvo i ostale zainteresirane navijače Rijeke da će se u sjedištu Kluba navijača Armada Rijeka 9. i 10. svibnja od 18-22h podizati vaucheri za kupnju ulaznica za utakmicu finala Kupa Hrvatske između Rijeke i Dinama koja će se održati u Puli 22. svibnja 2019. godine.

Prenosimo obavijest u cijelosti:

Uvjet za izdavanje vaučera za kupnju ulaznice je članstvo u KN Armada, temeljem koje će svaki naš član moći podići svoju ulaznicu na posebnim blagajnama samo za Armadu (Zamjenski stadion Rujevica) u razdoblju od 14. do 15. svibnja 2019. godine.

Prilikom kupnje ulaznice, uz navedeni vaučer, potrebno je predočiti osobnu iskaznicu (jedna osoba može podignuti najviše do 4 karte).

Unaprijed naglašavamo da će se predbilježbe moći zaprimati samo neposredno dolaskom u KNAR, pri čemu je moguće da i jedan član predbilježi neograničen broj drugih članova.

Predbilježbe e-mailom, u inbox ili telefonski neće se uzimati u obzir!

Broj ulaznica je ograničen pa prema tome možemo jamčiti da će samo članovi s vaučerom sebi osigurati ulazak na finale.“, piše u obavijesti KN Armada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari