RIJEČANI OTPUTOVALI U NORVEŠKU: “Puni smo samopouzdanja uoči europskog ispita”

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Izabranici Matjaža Keka dočekuju europski ogled u odličnom raspoloženju nakon dvije pobjede na otvaranju prvenstva.

Nogometaši Rijeke u srijedu ujutro otputovali su u Norvešku gdje ih u četvrtak (20.45 sati), uz prijenos na Arena Sport 2, očekuje prva utakmica trećeg pretkola Europske lige protiv Sarpsborga

Izabranici Matjaža Keka dočekuju europski ogled u odličnom raspoloženju nakon dvije pobjede na otvaranju prvenstva.

– Radi se o dobroj, čvrstoj ekipi. Pokazali su i protiv Švicaraca da znaju igrati nogomet. Dobili smo sve informacije i pripremili smo se. Znamo što tražimo u Norveškoj, ali znamo i njihovu snagu i ne podcjenjujemo ih. Idemo pokušati pobijediti i prije svega zabiti gol u gostima, izjavio je Dario Čanađija uoči polaska za Norvešku.

– Zasad smo izgledali dobro, iako smo i sami svjesni da ima još puno rezervi u našim redovima. Uigranost će doći kroz utakmice. Najbitnije je da budemo složni i sve prepreke su premostive, ustvrdio je Čanađija.

– Nakon uspješnog otvaranja sezone očekuje nas prvi europski ispit. Idemo puni samopouzdanja nakon pobjede na otvaranju sezone. Igramo protiv organiziranog suparnika i neće biti lako. Na nama je da uđemo koncentrirano, nametnemo svoj stil igre i nadam se da ćemo biti efikasni, rekao je Srđan Grahovac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari