(RIJEČANIN TV) Bijeli otputovali u Škotsku, Punčec i Halilović optimisti: “Kad spustimo loptu na zemlju onda su gotovi!”

Bijeli na uzvrat nose dva pogotka iz prvog ogleda, ali opreza nikad dosta

Nogometaši Rijeke u srijedu su krenuli put Aberdeena gdje ih u četvrtak od 20.45 po srednjoeuropskom odnosno 19.45 sati po lokalnom vremenu očekuje uzvratna utakmica trećeg pretkola Europske lige.

Bijeli na uzvrat nose dva pogotka iz prvog ogleda, ali opreza nikad dosta.

– Rezultat 2:0 je dosta povoljan za nas, ali svjesni smo da nas u Aberdeenu čeka drugačija utakmica. Oni će nas stisnuti i pokušati dati gol što prije. Moramo biti spremni obraniti se na početku i poslije odvesti utakmicu u našem smjeru, rekao je Roberto Punčec uoči polaska za Aberdeen.

– Aberdeen će napasti, vjerujem da će biti prilike da ugrozimo gol i iskoristimo njihovu ofenzivu i da se otvori prostor za našu igru. Pokazali smo u prvoj utakmici da se možemo i fizički nositi s njima, vjerujem da kada spustimo loptu na travnjak da će nam biti lakše igrati, ustvrdio je Tibor Halilović.

Što su igrači Rijeke još rekli uoči puta u Škotsku pogledajte u videu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari