(RIJEČANIN TV) Riječki Kendo klub okićen trima medaljama u Innsbrucku! Upoznajte ovu drevnu borilačku vještinu

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Kendo klub Rijeka ostvario je lijep uspjeh na jakom turniru u austrijskom Innsbrucku. Kendo je – ukratko – japansko mačevanje

Natjecatelji Kendo kluba Rijeka vratili su se s 10. Bergiselschlact kendo turnira u Innsbrucku s čak tri medalje – dvije srebrne i brončanom!

Posjetili smo ove riječke majstore kenda na treningu kako bi doživjeli atmosferu kenda  izbliza te razgovarali sa jednim od osnivača i trenerom Kluba Ivanom Markom Tomljenovićem.

Pogledajte više u Videoprilogu:

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/pwK1xr6hHEU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

“Prvog dana turnira održana su natjecanja u dvije individualne kategorije. U majstorskoj (dan) kategoriji Vedran Rukavina osvojio je drugo mjesto u konkurenciji 49 sudionika (!) iz Austrije, Mađarske, Italije Slovenije, Njemačke, Švicarske…”, rekao je trener Tomljenović.

Fotografije s treninga možete pogledati u priloženoj galeriji:

Na web stranici Kendo kluba Rijeka možete saznati sve o tome kako se učlaniti u klub, gdje se održavaju treninzi, koliko stoji članarina a koliko oprema za trening i natjecanja.

Foto/Video: Mateo Levak/Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari