RIJEČANIN U REPREZENTACIJI ZA EP Lino Červar pozvao i Halila Jaganjca, 18-godišnjaka koji igra za PSG

Jaganjac ima tek 18 godina, rukometno je odrastao u riječkoj Kozali i već je odavno poznat u rukometnim krugovima kao veliki talent, što je potvrdio njegov prelazak u PSG

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar na okupljanje reprezentativaca u lipnju naknadno je pozvao i Halila Jaganjca (HC Paris Saint-Germain) nakon što je iz obiteljskih razloga dolazak na pripreme otkazao Sandro Obranović (HC MOL-Pick Szeged), priopćeno je u ponedjeljak iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Jaganjac ima tek 18 godina (1998. godište), rukometno je odrastao u riječkoj Kozali i već je odavno poznat u rukometnim krugovima kao veliki talent, što je potvrdio njegov prelazak u PSG.

Červar će tako i dalje na pripremama u Poreču od 13. do 22. lipnja na raspolaganju imati 26 igrača.

Nakon priprema u Poreču reprezentacija se vraća u Zagreb te će 23. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski sudjelovati na završnom izvlačenju skupina za Europsko prvenstvo 2018. kojem je domaćin Hrvatska.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari