ŠALE I POŠALICE

Rijeka brutalnom forom prikazala Friganov gol Varaždinu: ‘S obzirom na to da nemamo TV prava…’

Kako klubovi od ove sezone ne mogu više jednostavno objavljivati materijale sa HNL utakmica Riječani su se našalili na taj račun te napravili zabavnu animaciju kojom su prikazali gol Frigana

Nogometaši Rijeke su proteklog vikenda na gostovanju u Varaždinu pružili najbolju ovosezonsku predstavu te došli do pobjede od 0:3. Riječani se od početka sezone jako muče te su veći dio sezone proveli na jednom od dva posljednja mjesta no ipak, sudeći prema ogledu na sjeveru Hrvatske, stvari na Rujevici idu na bolje.

Rijeka je ovom pobjedom skočila na sedmu poziciju na tabeli, a dobro raspoloženje se može iščitati i na njihovim društvenim mrežama. Kako klubovi od ove sezone ne mogu više jednostavno objavljivati materijale sa HNL utakmica Riječani su se našalili na taj račun te napravili zabavnu animaciju kojom su prikazali gol Frigana.

‘S obzirom na to da nemamo TV prava za objavu golova iz Varaždina, a izrada animacije bi trajala preeeeduuuuggggooo, pogledajte ekskluzivno vodeći gol Rijeke u Varaždinu. Za bolju kvalitetu snimke obratite se vlasniku TV prava’, napisali su iz HNK Rijeke na svom službenom Twitter profilu uz objavu prigodnog videa, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari