KONFERENCIJSKA LIGA

Rijeka doputovala u Prištinu; Jakirović: Moramo pokazati ozbiljnost i taktičku disciplinu

Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke doputovali su u Prištinu gdje ih u četvrtak od 20 sati očekuje ogled drugog pretkola Konferencijske lige protiv KF Dukagjinija

Iako je planirani polazak bio iz Zračne luke Rijeka na Krku, bijeli su na kraju zbog najave lošeg vremena krenuli put Zagreba otkud su otputovali za Prištinu.

Rijeka će u srijedu u večernjim satima (20 sati) odraditi trening na stadionu Fadil Vokrri gdje će u istom terminu u četvrtak krenuti u svoju europsku priču.

Na put su krenuli: Adrian Liber, Aleksa Todrović, Alen Grgić, Bruno Goda, Danilo Veiga, Emir Dilaver, Emmanuel Banda, Franjo Ivanović, Ivan Lepinjica, Ivan Smolčić, Jorge Obregon, Lindon Selahi, Marco Pašalić, Marijan Čabraja, Martin Zlomislić, Matej Mitrović, Niko Galešić, Nais Djouahra, Nediljko Labrović, Niko Janković, Silvio Ilinković, Stjepan Radeljić, Toni Fruk, Veldin Hodža.

Jakirović: Imamo posla s opasnim protivnikom

– Ovo je prvo poluvrijeme, imamo posla s opasnim protivnikom. Moramo pokazati ozbiljnost i taktičku disciplinu. Nadam se da ćemo izboriti aktivan rezultat, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke.

U videu pogledajte cijelu izjavu trenera Rijeke:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari