Rijeka – Gent: u srijedu počinje prodaja ulaznica za utakmicu u Rijeci

Foto: Riječanin/M. Levak

Prodaja ulaznica za domaću utakmicu protiv Genta počet će u srijedu 21. kolovoza i otvorena je za sve navijače bez obzira na to jesu li pretplatnici ili članovi kluba ili nijedno od navedenog.

U periodu od srijede 21. kolovoza zaključno sa subotom (24. kolovoza) klub će čuvati mjesto vlasnicima kompleta ulaznica za tekuću sezonu, dok ostali navijači u tom periodu mogu kupiti bilo koje slobodno mjesto na stadionu.

Prodaja ulaznica nije vezana uz pretplatu ili članstvo, ali članovi kluba ostvaruju povoljnije cijene ulaznica. Pri  kupnji obavezno je predočiti osobni dokument.

Jedna osoba može kupiti četiri ulaznice, uz uvjet da predoči osobni dokument za osobe za koje kupuje ulaznice.

Klub vlasnicima kompleta ulaznica mjesta čuva zaključno sa subotom (24. kolovoza), a u ponedjeljak 26. kolovoza oslobađaju se sva mjesta za koja vlasnici kompleta ulaznica nisu iskoristili pravo kupnje.

Članovi KN Armada ostvaruju popust za sjevernu tribinu uz predočenje članske iskaznice. Djeca do 16 godina imaju 50 posto popusta.

Radno vrijeme zapadnih blagajni bit će od 15 do 20 sati, osim subotom kada će raditi od 9 do 13 sati, dok nedjeljom blagajne neće raditi.

Na dan utakmice, u četvrtak 29. kolovoza, zapadna blagajna radit će od 15, a istočna blagajna od 18 sati.

Vlasnici kompleta ulaznica svoje mjesto mogu kupiti putem interneta na – https://www.ulaznice.hr/web/subscribers

Navijači koji nisu vlasnici pretplata ulaznicu putem interneta mogu kupiri na – https://www.ulaznice.hr/web/events/60

Cijene ulaznica možete pronaći u tablici

111


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari