PRIPREMNA UTAKMICA

Rijeka i Bravo na Rujevici ‘okovanoj’ kišom i maglom odigrali bez golova

Nogometaši Rijeke remizirali su protiv slovenskog Brava (0:0) u pripremnoj utakmici odigranoj na glavnom terenu stadiona HNK Rijeka.

RIJEKA – BRAVO 0:0

Utakmicu je obilježila neumorna kiša koja je pratila igrače svih 90 minuta, te magla koja je na sat vremena uoči početka utakmice okovala travnjak.

Rijeka je jako krenula u utakmicu, u četvrtoj minuti ubačaj Pašalića smirio je Ivanović, ali gostujuća obrana otklonila je opasnost.

Samo minutu kasnije Fruk je sjajno odigrao za Ivanovića koji je izbio sam pred vratara, ali njegov udarac zaustavio je vratar Orbanić. U devetoj minuti Stankovićev udarac ukrotio je Zlomislić.

Na drugoj strani Rijeka je odgovorila preko Pjace (11′) čiji je udarac s ruba kaznenog prostora otišao pored gola.

U 24. minuti Janković je ubacio s desne strane, lopta se odbila do Smolčića čiji je udarac uz pomoć vratnice i dosta sreće ostao van mreže.

Nakon kratkog zatišja, Fruk je pokrenuo odličnu akciju koju je okončao sjajnim udarcem, ali greda je ovoga puta spasila goste.

U 50. minuti Fruk je ubacio, Ivanović sjajno primio loptu, ali nedostajalo je preciznosti u završnici.

Rijeka je nastavila pritiskati, udarac glavom Gode (61′) nakon ubačaja iz kuta otišao je preko grede.

Kako su minute prolazile uvjeti su zbog kiše, koja nije posustajala, postajali sve teži i teži, a Rijeka je u završnici imala još dvije dobre prilike.

Ipak, udarac Hodže (86′) s ruba kaznenog prostora, te sjajan pokušaj voleja Jankovića (88′) nisu donijeli promjenu rezultata.

Foto. HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari