SUPERSPORT HNL

Galerija | Rijeka pobijedila u Koprivnici! Ampem, Hodža i Frigan donijeli vrijedna tri boda!

Rijeka je u prvom poluvremenu utakmice u Koprivnici bila puno bolji protivnik te nadmoć okrunila dvama pogotcima -a bijeli su mogli zabiti i više! Ipak, u drugom poluvremenu situacija na terenu umnogome se promijenila…

SVLAVEN BELUPO – RIJEKA 1:3 (0:2)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Utakmica 32. kola SuperSport HNL. Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). Gledatelja: 2.000.

Strijelci: 0:1 Ampem (1), 0:2 Hodža (21), 1:2 Krstanović (47), 1:3 Frigan (79)

Prince Ampem postigao jenajbrži pogodak u ovosezonskim utakmicama Supersport HNL-a! Rijeka je povela već u 37. sekundi utakmice: Nakon duge lopte Smolčića, Prince je iskoristio neopreznost obrane Slavena, gurnuo loptu pored vratara Slavena i zatresao praznu mrežu!

Bijeli su odlično otvorili utakmicu, u 12.minuti Djouhara je pucao s dvadesetak metara no lopta je otišla malo iznad grede.

U 21. minuti Riječani su ‘podebljali’ svoje vodstvo. Banda je ubacio iz slobodnog udarca – skraćenog kornera s desne strane, lukavo upućena lopta je išla direktno u gol. Vratar Slavena kratko je odbio, Frigan uspio gurnuti loptu prema petercu a Hodža je bio najbrži i poentirao za svoj prvenstveni prvijenac u dresu Rijeke.

U 29. minuti vidjeli smo još jednu veliku priliku Rijeke za gol! Banda je sjajno prebacio obranu domaćih i proigrao Frigana, ali loptaje po udarcu napadača Rijeke s nekih desetak metara otišla preko grede.

U 41. minuti vidjeli smo i priliku za domaćine – bio je to opasan ubačaj iz kuta, Božić je pucao glavom no Labrović je bio spreman. Odmah u idućoj minuti novi opasan ubačaj Martinage, Božić je bio najviši no lopta je otišla pored vratnice.

Trener domaćih Zoran Zekić u poluvremenu je izvršio nekoliko izmjena igrača, između ostalih ušao je i Ivan Krstanović, nekadašnji igrač mnogih klubova pa i Rijeke. I mnogostruki rekorder HNL-a odm,ah se upisaou strijelce! Mudražija je lijepo ubacio s desnog boka u srce šesnaesterca a tamo se našao Krstanović koji je topovskim udarcem neobranjivo poentirao!

U 69.minuti vidjeli smo odličnu akciju Rijeke po desnoj strani. Grgić je pronašao samog Jankovića na 11 metara, ali veznjak Rijeke nije dobro zahvatio loptu i propala je velika prilika za Rijeku.

U 79. minuti Rijeka je potvrdila pobjedu: Hodža je sjajno na poziciju desnog krila dubonskom loptom ‘izbacio’ Grgića. Grgić je potom preciznom loptom upućenom po travi u petercu pronašao Frigana koji je između nemkoliko igrača domaćih fino osjetio priliku, postavio nogu i zakucao loptu u praznu mrežu za velikih 1:3!

U posljednjim sekundama sudačke nadoknade Božić je odličnim udarcem uputio loptu prema Labroviću no greda je zaustavila njegov pokušaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari