SUPERSPORT HNL

Galerija |Rijeka pobijedila u Koprivnici! Ampem, Hodža i Frigan donijeli vrijedna tri boda!

Idi na originalni članak

Rijeka je u prvom poluvremenu utakmice u Koprivnici bila puno bolji protivnik te nadmoć okrunila dvama pogotcima -a bijeli su mogli zabiti i više! Ipak, u drugom poluvremenu situacija na terenu umnogome se promijenila…

Oglas

SVLAVEN BELUPO – RIJEKA 1:3 (0:2)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Utakmica 32. kola SuperSport HNL. Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). Gledatelja: 2.000.

Strijelci: 0:1 Ampem (1), 0:2 Hodža (21), 1:2 Krstanović (47), 1:3 Frigan (79)

Prince Ampem postigao jenajbrži pogodak u ovosezonskim utakmicama Supersport HNL-a! Rijeka je povela već u 37. sekundi utakmice: Nakon duge lopte Smolčića, Prince je iskoristio neopreznost obrane Slavena, gurnuo loptu pored vratara Slavena i zatresao praznu mrežu!

Bijeli su odlično otvorili utakmicu, u 12.minuti Djouhara je pucao s dvadesetak metara no lopta je otišla malo iznad grede.

U 21. minuti Riječani su ‘podebljali’ svoje vodstvo. Banda je ubacio iz slobodnog udarca – skraćenog kornera s desne strane, lukavo upućena lopta je išla direktno u gol. Vratar Slavena kratko je odbio, Frigan uspio gurnuti loptu prema petercu a Hodža je bio najbrži i poentirao za svoj prvenstveni prvijenac u dresu Rijeke.

U 29. minuti vidjeli smo još jednu veliku priliku Rijeke za gol! Banda je sjajno prebacio obranu domaćih i proigrao Frigana, ali loptaje po udarcu napadača Rijeke s nekih desetak metara otišla preko grede.

U 41. minuti vidjeli smo i priliku za domaćine – bio je to opasan ubačaj iz kuta, Božić je pucao glavom no Labrović je bio spreman. Odmah u idućoj minuti novi opasan ubačaj Martinage, Božić je bio najviši no lopta je otišla pored vratnice.

Trener domaćih Zoran Zekić u poluvremenu je izvršio nekoliko izmjena igrača, između ostalih ušao je i Ivan Krstanović, nekadašnji igrač mnogih klubova pa i Rijeke. I mnogostruki rekorder HNL-a odm,ah se upisaou strijelce! Mudražija je lijepo ubacio s desnog boka u srce šesnaesterca a tamo se našao Krstanović koji je topovskim udarcem neobranjivo poentirao!

U 69.minuti vidjeli smo odličnu akciju Rijeke po desnoj strani. Grgić je pronašao samog Jankovića na 11 metara, ali veznjak Rijeke nije dobro zahvatio loptu i propala je velika prilika za Rijeku.

U 79. minuti Rijeka je potvrdila pobjedu: Hodža je sjajno na poziciju desnog krila dubonskom loptom ‘izbacio’ Grgića. Grgić je potom preciznom loptom upućenom po travi u petercu pronašao Frigana koji je između nemkoliko igrača domaćih fino osjetio priliku, postavio nogu i zakucao loptu u praznu mrežu za velikih 1:3!

U posljednjim sekundama sudačke nadoknade Božić je odličnim udarcem uputio loptu prema Labroviću no greda je zaustavila njegov pokušaj.

Exit mobile version