NK RIJEKA

Rijeka prodaje Pašalića u Premier ligu? Dobila je dosad daleko najveću ponudu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Marco Pašalić (23) je već neko vrijeme pred odlaskom iz Rijeke. Nakon što se tijekom prošle sezone nametnuo kao jedan od najboljih igrača momčadi Željka Sopića, zaradio je i poziv u hrvatsku reprezentaciju. Zlatko Dalić vodio ga je na Europsko prvenstvo, čime si je Pašalić dodatno podigao cijenu, a sada je, čini se, došlo vrijeme da Rijeka to i unovči.

Dugo se spominjalo da bi Pašalić mogao karijeru nastaviti u Dinamu, ali sada se čini da od toga neće biti ništa jer je Dinamo iz Kolumbije doveo Juana Cordobu na poziciju desnog krila. Osim toga, ogromna prepreka za Dinamo je i odšteta, koja se popela na pet ili više milijuna eura zbog interesa brojnih klubova, primarno s Bliskog istoka.

Velika ponuda iz Premier lige

Sada je ta prepreka još veća jer su tijekom jutra iz više izvora stigle vijesti o novoj, dosad najbogatijoj ponudi. Engleski prvoligaš Wolverhampton poslao je ponudu koja iznosi oko osam milijuna eura kad se zbroji šest milijuna eura garantirane odštete i dio odštete koji se odnosi na bonuse za učinak.

Tako barem tvrde izvori iz Portugala usko vezani uz Jorgea Mendesa, jednog od najjačih menadžera svijeta koji je u Wolvese doveo preko 20 igrača. Pašalić bi tako, ako se ostvare bonusi, postao drugi najskuplji transfer u povijesti Rijeke, odmah iza Andreja Kramarića, koji je 2014. prodan u Leicester City za devet milijuna eura. Naravno, Rijeka tek mora prihvatiti ponudu, ali to bi trebala biti samo formalnost, piše Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari