SUPERSPORT HNL

RIJEKA SE NE MIČE S VRHA! Galešić ponovno junak bijelih, iz Koprivnice donosi tri nova boda u borbi za naslov prvaka

Najvažniji trenutak utakmice dogodio se u 50. minuti kada je vodeći pogodak za Rijeku zabio Niko Galešić. Rijeka je u drugom poluvremenu potpuno nadigrala domaće i mogla zabiti još nekoliko golova

SLAVEN BELUPO – RIJEKA 0:1 (0:0)

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Utakmica 27. kola Supersport HNL-a. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Gledatelja: 1.500.

Strijelac: 0:1 Galešić (50)

SLAVEN BELUPO: Šušak – Pllana, Šakota, Murić, Mioč, Lepinjica, Štrkalj, Štefulj, Agbekpornu, Bosec, Boras

RIJEKA: Labrović – Smolčić, Galešić, Radeljić, Goda, Selahi, Pašalić, Fruk, Hodža, Pjaca, Marić

Bijeli su dobro znali što im donose tri boda iz Koprivnice – ostanak na vrhu prvenstvene ljestvice i miran san u reprezentativnoj pauzi. Stoga su nakon mirnog prvog poluvremena, u kojem gotovo da nije bilo udarca prema vratima obje ekipe, u drugom poluvremenu značajno pritisli domaće što je vrlo brzo urodilo plodom odnosno vodećim pogotkom Rijeke.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

U 50. minuti nakon prekida došlo je do gužve pred golom Slavena. Smolčić je uputio loptu prema golu, lopta je pogodila braniča Slavena a Galešić je loptu iz ‘odbijanca’ zakucao u mrežu!

Bijeli u drugom dijelu nisu dali ‘disati’ Koprivničancima i prilike za povećanje vodstva nizale su se jedna za drugom!

U 57. minuti Pjaca je odlično prošao po lijevoj strani i oštro ubacio. Obrana Slavena odbila je loptu u visoku luku, Fruk je sjajno pucao iz voleja sa 16 metara, ali Lepinjica je blokirao udarac.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

U 63. minuti Pašalić je izveo korner, lopta se ponovo odbila do Fruka koji je snažno pucao, ali Boras je glavom blokirao loptu koja bi, čini se, završila u mreži da nije bilo intervencije stopera domaćih.

Samo minutu kasnije Radeljić je ubacio, a Pašalić sjajno pucao iz voleja no lopta je po njegovu udarcu otišla preko grede.

U 82. minuti nova velika prilika za Rijeku! Pjaca je odigrao za Hodžu koji je sjajno proigrao Obregona, ali lopti je po njegovu udarcu obranio vratar domaćih Šušak.

Standings provided by Sofascore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari