SUPERSPORT HNL

RIJEKA – ŠIBENIK 3:0 Komnen Andrić: Presretan sam, napadači žive od golova

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon pogotka Neretvancu u Kupu, prvom u dresu Rijeke, Komnen Andrić protiv Šibenika je postigao prvenstveni prvijenac za Bijele

Ubačaj Smolčića s desne strane i naklon glavom za drugi pogodak koji je uvelike otklonio sve dvojbe oko pobjednika.

– Ušli smo u utakmicu baš kako je šef tražio od nas, s puno energije pred domaćom publikom. U ranoj fazi nas je nagradilo, postigli smo odmah prvi pa kasnije i drugi pogodak i onda uz sugestije s klupe rutinski priveli utakmicu kraju. Odigrali smo pravu utakmicu, puno nam znači i što nismo primili pogodak. Presretni smo zbog pobjede, u ponedjeljak ćemo još malo uživati, a od utorka se ovo zaboravlja i stavlja maksimalan fokus na idući ispit, rekao je Komnen Andrić.

Andrić je u dobrom nizu, drugu utakmicu zaredom postigao je pogodak, prije toga je u Velikoj Gorici bio asistent.

– Napadači žive od golova i bila bi laž kada bih rekao da mi je svejedno. Presretan sam zbog prvenstvenog prvijenca, pogotovo što je to bilo pred domaćim navijačima. Prošle sezone sam imao malu minutažu, gotovo da nisam ni igrao. Ovo mi je poticaj da nastavim raditi kako sam radio do sada i da se dokazujem iz utakmice u utakmicu.

Rijeku iduće nedjelje očekuje sraz s Hajdukom…

– Čeka nas jako teška utakmica. Hajduk je kvalitetna momčad, s kvalitetnim trenerom. Bit će to pravi derbi kojeg igramo pred svojim navijačima i nemamo se čeka bojati. Ako budemo pravi kao protiv Šibenika apsolutno ničega se ne bojimo, zaključio je Andrić.

Izjavu Komnena Andrića pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari