Rijeka uveličala 100. rođendan NK Crikvenica: Bijeli na kraju slavili 5:0

Sunčano i ugodno vrijeme bilo je najbolji poziv da u utorak svi nogometni zaljubljenici pohode Gradski stadion NK Crikvenica

CRIKVENICA – RIJEKA 0:5 (0:2)

CRIKVENICA – Gradski stadion. Gledatelja: 200. Sudac: Antonio Melnjak (Rijeka). Pomoćnici: Sobol (Hreljin) i Lončarić (Crikvenica).

Strijelci: 0:1 Babić (11′), 0:2 Babić (26′), 0:3 Escoval (48′), 0:4 Halilović (54′), 0:5 Iglesias (85′).

CRIKVENICA: Baričević, Brkljača, Preni, Lukarić, Matešković, Alilović, Šarković, Casorella, Buršić, Prpić, Imeraj. Još su igrali: Nikšić, Mazzarolli, Mioč, Njegovan, Krmpotić, Škoro, Mijolović, Svetić, Petrović, Prijić.

RIJEKA: Pandur (od 46′ Nwolokor), Raspopović, Šimić, Escoval (od 60′ Galešić), Mamić, Lepinjica (od 60′ Hodža), Rovis, Halilović (od 60′ Ilinković), Iglesias, Jelavić, Babić (od 60′ Ajanović).

Naime, domaćin ove godine slavi vrijednih 100 godina postojanja, duge tradicija, rada i uspjeha u nogometu, a Rijeka, koja u Kiriji uživa veliku podršku i naklonost navijača, uveličala je ovaj vrijedan jubilej.

Rezultat je bio u drugom planu, Rijeka je na kraju slavila 5:0. Utakmicu je dvama pogocima, od čega je kod prvog ispremiješao domaću obranu, postigao Matko Babić.

U nastavku je Escoval dalekometnim udarcem nadmudrio vratara Crikvenice, Halilović je potvrdio lijepu akciju s Jelavićem (0:4), a priču je udarcem s distance zaključio Iglesias.

Sve uz dobru atmosferu na tribinama i vjeru da će mnogi Kirci već u subotu bodriti Rijeku na domaćem ispitu protiv Gorice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari