POMOĆ U TRENU

Rijekin ekonom doživio srčani udar uoči utakmice, život mu spasili fizioterapeuti i treneri

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Uoči subotnje utakmice Rijeke i Lokomotive (3:0) u 29. kolu 1. HNL odvijala se životna drama Rijekinog ekonoma Denisa Miškulina

Miškulin se za vrijeme hakla srušio i doživio srčani udar, a nakon intervencije spašavanja prebačen je u KBC na Sušaku.

Novi list piše da je Miškulinu naglo pozlilo u trenucima dok je sa suigračima iz Medicinske službe i stožera haklao. Prvi u pomoć priskočili su mu fizioterapeuti i članovi stožera te smireno i prisebno odradili reanimaciju.

“Uoči Rijekine utakmice na Rujevici se odigrala jedna važna, životna utakmica u kojoj je Miškulin doživio srčani zastoj i prava je sreća da se to dogodilo u prisustvu naših fizioterapeuta i nekih članova stručnog stožera koji su vrlo spretno i promptno reagirali na licu mjesta i započeli odmah s mjerama reanimacije. Uspjelo se uz pomoć onih osnovnih metoda oživljavanja, masažom srca i umjetnom ventilacijom, vratiti ga u život, ali, naravno, u svemu tome je vrlo važna stvar da su na dispoziciji imali naš klupski automatski vanjski defibrilator”, rekao je doktor Dangubić, koji je dodao da je Denis sada dobro i stabilno te da se njegova dijagnostička i terapijska obrada nastavlja.

U ponedjeljak će se odlučiti hoće li Miškulin biti podvrgnut operativnom zahvatu, prenosi Index.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari