POMOĆ U TRENU

Rijekin ekonom doživio srčani udar uoči utakmice, život mu spasili fizioterapeuti i treneri

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Uoči subotnje utakmice Rijeke i Lokomotive (3:0) u 29. kolu 1. HNL odvijala se životna drama Rijekinog ekonoma Denisa Miškulina

Oglas

Miškulin se za vrijeme hakla srušio i doživio srčani udar, a nakon intervencije spašavanja prebačen je u KBC na Sušaku.

Novi list piše da je Miškulinu naglo pozlilo u trenucima dok je sa suigračima iz Medicinske službe i stožera haklao. Prvi u pomoć priskočili su mu fizioterapeuti i članovi stožera te smireno i prisebno odradili reanimaciju.

“Uoči Rijekine utakmice na Rujevici se odigrala jedna važna, životna utakmica u kojoj je Miškulin doživio srčani zastoj i prava je sreća da se to dogodilo u prisustvu naših fizioterapeuta i nekih članova stručnog stožera koji su vrlo spretno i promptno reagirali na licu mjesta i započeli odmah s mjerama reanimacije. Uspjelo se uz pomoć onih osnovnih metoda oživljavanja, masažom srca i umjetnom ventilacijom, vratiti ga u život, ali, naravno, u svemu tome je vrlo važna stvar da su na dispoziciji imali naš klupski automatski vanjski defibrilator”, rekao je doktor Dangubić, koji je dodao da je Denis sada dobro i stabilno te da se njegova dijagnostička i terapijska obrada nastavlja.

U ponedjeljak će se odlučiti hoće li Miškulin biti podvrgnut operativnom zahvatu, prenosi Index.hr

Exit mobile version