“ROBI, IZDRŽI!” Igrači Rijeke posjetili bolesnog novinara Roberta Ivanovića

Riječka delegacija darovala je Robertu Ivanoviću dres uz želje za brzim oporavkom

Andrej Prskalo i Hrvoje Smolčić, nogometaši HNK Rijeka posjetili su u četvrtak Roberta Ivanovića, “našeg velikog prijatelja, navijača i sportskog novinara”, napisali su na facebook profilu HNK Rijeke.

Riječka delegacija darovala je Robiju dres, a vjerni navijač Rijeke svoje oduševljenje pokazao je suzom radosnicom.

U riječkom Hospiciju već nekoliko tjedana boravi naš veliki prijatelj, navijač i sportski novinar Robert Ivanović.

Robi je prošao kroz mnoge redakcije riječkih medija. Ponajviše ga pamtimo kao novinara nekadašnjeg Primorskog radija, RI-tv-a i Kanala Ri.

Na Primorskom Robi je često u svoje slobodno, ne radno, vrijeme rado sjedio u studiju i sa slušateljima komentirao utakmice, pobjede i poraze svoje “Rijeke”.

Iako trenutno narušenog zdravstvenog stanja Robi se razveselio ekipi HNK Rijeka predvođenoj Andrejem Prskalom i Hrvojem Smolčićem koji su mu darovali i novi dres upravo s njegovim imenom.

Suza radosnica koja mu je zasjala u kutu oka bila je najveća nagrada današnjeg dana svima koji smo ga posjetili.

No, na Robija misle mnogi, od njegovih najbližih prijateljica i prijatelja, preko svih kolegica i kolega te osoba iz društvenog i javnog života koji ga znaju kao šarmantnog i galantnog novinara te jednu od najtoplijih osoba koje hodaju ovim svijetom i zbog toga su i naše nade usmjerene prema najboljem mogućem ishodu za njega.

“Robi, izdrži! HNK Rijeka te voli i očekuje uskoro na stadionu! ??⚪“, poručili su  iz HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari