ROĐEN 1. SIJEČNJA: Andre Mavrić najmlađi član HNK Rijeka!

Andre je na svijet došao 1. siječnja, četrdeset i pet minuta nakon pola noći

Andre Mavrić novi je član Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka! Mali Andre imao je tu čast da postane prva beba koja je rođena u Rijeci u 2017. godini. Andre je na svijet došao 1. siječnja, četrdeset i pet minuta nakon pola noći.

Tata Mario i majka Petra veliki su navijači Rijeke, čemu svjedoči dres i šal Rijeke kojega su malog Andrea dočekali po dolasku iz rodilišta. Roditelji nisu dugo čekali, već su Andrea odmah učlanili u HNK Rijeka.

Broj članova HNK Rijeka raste tako iz dana u dan, a posebno raduje veliki broj najmlađih navijača koji se pridružuju riječkoj nogometnoj obitelji, prenose mrežne stranice HNK Rijeka.

Prošle godine tako je i Sara Baćac, netom nakon rođenja, postala 4000. član riječkog kluba, a svi u klubu nadaju se da će ovakvih primjera biti sve više.

HNK Rijeka Andreu i roditeljima Mariju i Petri želi puno sreće i zdravlja a željama se pridružuje i web portal Riječanin te svi njegovi čitatelji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari