PAKET24 PREMIJER LIGA

RUKOMET Zamećani u subotu dočekuju ekipu Rudara, podržimo ih!

Pred rukometašima Zameta je prva domaća utakmica nove sezone

U sklopu 3. kola Paket24 Premijer lige Zamećani će dočekati ekipu Rudara iz Ruda. Rudari su u prošlom kolu savladali ekipu Dubrave od koje su pak Zamećani poraženi u 1. kolu novog prvenstva.

”U prvoj domaćoj utakmici igramo protiv ekipe koja je već dugo na okupu i koja ima nekoliko zaista dobrih pojedinaca. Ovaj tjedan smo radili puno na obrambenim zadacima i tu imamo još puno prostora za napredak. Siguran sam da ćemo u subotu na teren izaći čvršći nego u prve dvije utakmice s više agresivnosti. Ne razmišljam o ničem drugom nego da uz pravi pristup uzmemo dva boda što se naravno od nas i očekuje”, najavio je utakmicu Mateo Hrvatin, trener RK Zamet.

”Dočekali smo i prvu domaću utakmicu nakon dva gostovanja. Na domaćem parketu moramo pokazati da nikome neće biti lako igrati na Zametu. Svakako moramo biti čvrsti u obrani i smanjiti broj primljenih golova te držati gustoću u sredini obrane. Vjerujem da ćemo imati visok tempo cijelu utakmicu te doći do 2 važna boda”, rekao je Nikola Njegovan, igrač RK Zamet.

Utakmica 3. kola Paket24 Premijer lige igra se u subotu 24. 09. s početkom u 19 sati u Centru Zamet. Utakmicu sude najbolji svjetski suci Matija Gubica i Boris Milošević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari