ZAMET - DUBROVNIK 34-31

Rukometaši Zameta pobijedili Dubrovnik; Renato Sulić postigao devet pogodaka!

Foto: RK Zamet

U sklopu 14. kola Paket 24 Premijer lige rukometaši Zameta savladali su Dubrovnik rezultatom 34:31

Utakmica je od početka bila neizvjesna, a prvi dio utakmice igrao se gol za gol, s čestim izjednačenjima rezultata na semaforu. No, od 11. minute i tri uzastopna pogotka (dva Sulić i jedan Grgurević), Zamet je uspio stvoriti prednost. Do kraja poluvremena Zamet održava prednost i na odmor se ide rezultatom 19:15 u korist domaćina.

Drugo poluvrijeme otvara Renato Sulić pogotkom iza kojeg Zamet ima pet golova prednosti, nakon čega Dubrovčani uzvraćaju i u narednom periodu uspijevaju razliku smanjiti na samo dva gola.

Već je tada bilo jasno kako će završnica biti napeta. U 37. minuti Zamet kreće nizati golove nakon Sulićevog sedmerca pa do 40. minute domaćini ponovno bježe Dubrovniku na sigurnih pet golova razlike.

Ipak, tri minute prije kraja utakmice, Dubrovčani smanjuju razliku na samo gol zaostatka. Zarev je iskoristio priliku za pogodak kojim je ekipu odveo na dva gola prednosti, dok Dubrovnik nije uspio iskoristiti svoju šansu za pogodak. Završnicu su zaključili Marin Sorić obranom sedmerca i Zarev koji je u posljednjim sekundama ostvario pogodak pa utakmica završava rezultatom 34:31, čime Zamećani upisuju nova dva boda.

Kod Zamećana je Renato Sulić postigao devet pogodaka, od čega dva sedmerca te Ljevar, Tomljanović i Car po četiri pogotka.

Kod Dubrovnika se istaknuo Marino Knez s osam pogodaka, Tomislav Radić sa sedam, dok su Bevanda, Lončarica i Gabrieri upisali četiri pogotka.

Zamet u 15. kolu Paket 24 Premijer lige očekuje gostovanje kod ekipe Spačve iz Vinkovaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari