RUKOMETNI JUNAK IVAN STEVANOVIĆ: „’Nisam ni očekivao da ću ići u Poljsku“

‘Tek kada smo stigli na trg, shvatili smo što smo točno napravili’ – poručio je Ivan Stevanović zvani Stivi, vratarsko otkriće rukometnog Eura. Što kaže o iznenadnoj slavi, ali i krizi svog kolege Mirka Alilovića ispričao je reporteru Marku Vargeku

Za Stivija odmora nema. 33-godišnji vratar svježa je uspomena na Poljsku, a on je tek sada svjestan o kakvom se uspjehu radi.

Na pitanje sjedaju li sad stvari na svoje mjesto, Stevanović odgovara: “Sjelo je zapravo kada smo imali doček na aerodromu, pa na Trgu. Ono je bilo fenomenalno i zapravo smo skužili da smo napravili veliku stvar”.

Velike stvari nose iznenadnu popularnost, pa tako Stivi jedva da je imao vremena vidjeti suprugu i sina.

“Vidio sam ih samo na možda par sati. Prespavao sam i odmah krenuo na pripreme sa Zagrebom. Idemo dalje. Realno nisam ni mogao očekivati više odmora, u srijedu već igramo s Parizom”, rekao je.

Stivi se nije ni očekivao u avionu za Poljsku, a onda su se povrijedili vratari Pešić i Ivić.

“Tako je ispalo. Bilo je malo iznenađenje, ali imam ja koju godinu, lako sam se adaptirao.”

Dobro da se Stevanović adaptirao, jer Mirko Alilović nije bio na razini koja se od njega očekuje.

“Nije ni meni bilo lako kada se o njemu tako pisalo. Mislim da bi bilo dobro da se smire strasti, a odluka je na njemu.”

Skroman i pozitivan, Stivi je dočekao svoj trenutak, a ako će biti ovakva enigma za protivnike, na Stevanovića će se itekako računati.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari